SH!T Happens på Tofte!

I fjor arrangerte Ruben Eiksund, Niklas Arnesen og jeg SH!T Happens på Tofte Samfunnshus. Det er et musikalsk foredrag som tar for seg mine tanker rundt det å ha et barn med Downs, Rubens tanker om det å leve med uhelbredelig kreft og sammen med Niklas synger vi sangene som har betydd noe på veien.

På grunn av etterspørsel vil vi gjerne legge arrangementet til Bokhandelen på Tofte. Det blir kun lagt ut 60 billetter for salg og datoen er 20 oktober klokken 20.00. Billetter kan kjøpes her! 

NOEN VALG FÅR VI OG NOEN VALG FÅR VI IKKE!

Dette er et ærlig foredrag med humor og livsgnist i ryggmargen. Alle kan finne glede, håp og trøst i de sterke historiene som Ruben, Niklas og Ronnie formidler.

For 12 år siden fikk Ronnie og konen Jill Therese valget om de ville beholde fosteret eller ikke. De hadde ett døgn på å bestemme seg. Det var en gutt, han hadde downs. De kunne velge om Ask skulle få leve, eller dø.

For tre år siden fikk Ruben uhelbredelig kreft. Han fikk aldri velge. Livet blir ikke like langt som han forventet. Hva gjør dette med begrepet tid. Hvordan forvalter han og familien på fire sin livskvalitet. Hvor mye er tiden verdt?

Niklas, Ruben og Ronnie er profesjonelle musikere og de har jobbet sammen ved Holtekilen Folkehøgskole i en mannsalder. Gjennom 90 minutter forteller de sine historier og erfaringer, mens de spiller sangene som har betydd noe på veien.

Det handler om å gjøre det beste man kan utav den situasjonen man til enhver tid befinner seg i.

For: Shit Happens!

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*